free bootstrap theme

Postanite član i podupiratelj Zaklade!

Članovi i podupiratelji su sve pravne i fizičke osobe koje prihvati Upravni odbor Zaklade i koje potpisom pristupnice preuzmu prava i obveze utvrđene aktom o osnivanju, ovim statutom i drugim aktima Zaklade. Članovi podupiratelji se obvezuju da će godišnje doprinositi i do 01. ožujka tekuće godine u korist Zaklade uplatiti:

pravne osobe kunsku protuvrijednost od najmanje 500,00 EUR.
fizičke osobe kunsku protuvrijednost od najmanje 50,00 EUR.

Zaklada svakom članu i podupiratelju dostavlja prigodnu zahvalnicu, a njegovo ime objavljuje na web-stranici Zaklade.

OIB 13176360961
IBAN HR3023600001102354875

Postanite donator Zaklade!

Svaka fizička ili pravna osoba (ordinacija) može postati donator! I najmanji novčani iznos koji jednokratno uplatite na žiro račun Zaklade pomoći će nekoj od aktivnosti Zaklade, pomoći će osobno nekom od kolega liječnika obiteljske medicine ili će pomoći da ostavri svoju istraživačku ili stručnu ideju.
Svaka fizička ili pravna osoba koja želi, može napraviti trajni nalog u svojoj banci, putem kojeg će mjesečno izdvajati određeni iznos za Zakladu.
Sukladno Zakonu o porezu, svaka donacija Zakladi oslobođena je od poreza, odnono priznaje se kao umanjenje poreza na dogodak ili poreza na dobit.

Uključite se u stvaranje i realizaciju projekata Zaklade!
Članovi i podupiratelji mogu doprinositi dobrobiti Zaklade i dobrovoljnim radom na realizaciji projekata Zaklade, ali i predlažući nove projekte i aktivnosti Zaklade.

Postanite promotor i lobist Zaklade!
Pomaganje nije samo darivanje financijskih ili bilo kojih drugih materijalnih srestava. Pomoći možete promoviranjem i lobiranjem ako vjerujete u ovakav sustav, ako ste pronašli osobni razlog, ako vjerujete da na ovaj način doprinosite napretku struke obiteljske medicine i zdravlju pacijenata. Neka svi u vašoj okolini znaju za Zakladu i po osobnom nahođenju doprinesu napretku Zaklade.

Koji su još načini doprinosa Zakladi?
Članovi i podupiratelji mogu doprinositi dobrobiti Zaklade i na druge načine, npr. ustupanjem prostora za rad, donacijom potrebne opreme, pružanjem usluga tiskanja literature i ostalih materijala, održavanjem web stranica, kao i usluge djelatnosti kojima se ostvaruje svrha Zaklade.

ZAKLADA ZA RAZVOJ OBITELJSKE MEDICINE
Črešnjevec 32, 10000 Zagreb, Hrvatska (Croatia) / OIB 13176360961 / IBAN HR3023600001102354875
mob +385.98.417.679 / [email protected]
Izrada i održavanje web mjesta Bservisi